مقاله-ترجمه-شده-پنیر-پروبیوتیک
مقاله ترجمه شده پنیر پروبیوتیک
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc + pdf
تعداد صفحات: 10
حجم فایل: 670 کیلوبایت
قیمت: 5600 تومان

توضیحات:
مقاله ترجمه شده پنیر پروبیوتیک، در قالب فایل word و در 10 صفحه، همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی مربوط به سال 1998.

عنوان انگلیسی مقاله:
Probiotic Cheese
محل انتشار (دانلود شده از Elsevier):
Int. Dairy Journal 8 (1998) 491-496


بخشی از متن ترجمه:
اهمیت محصولات حاوی مواد پروبیوتیک برای حفظ سلامت و رفاه، در حال تبدیل شدن به انتخاب کلیدی برای مصرف کننده، با توجه به رشد سریع و گسترش بازار برای چنین محصولاتی و علاوه بر افزایش منافع تجاری در بهره برداری از ویژگی های پیشنهادی برای سلامت می باشد. اکثر غذاهای پروبیوتیک که در حال حاضر در بازار وجود دارد، مانند شیر و ماست محصولات تازه هستند و به طور کلی در طی یک روز یا چند هفته بعد از تولید مصرف میشود. در مقابل، پنیر سخت، مانند پنیر چدار تا دوسال میتواند نگهداری شود. پنیر چدار ممکن است مزایای خاصی نسبت به محصولات نوع ماست در شرایط تحویل پروبیوتیک زنده، مانند کاهش اسیدیته پنیر در مقایسه با محیط های ماست و محتوای چربی بالا داشته باشد .
مطالعات ما تعدادی از سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس را درون پنیر چدار ترکیب و یک ارزیابی عملکرد در طول عمل آمدن را بررسی میکند (گاردینر و همکاران، 1998).

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


اسرا44

تحقیق بررسی و تعیین شاخصهای ارزیابی عملکرد مدیران میانی

تحقیق بررسي مقايسه اي جو سازماني دانشكده هاي ادبيات و علوم انساني دانشگاه

تحقیق امنيت شبكه و رمزگذاري

تحقیق امكان سنجي فيلتراسيون آكوستيكي جهت جذب ذرات خروجي از اگزوز موتورهاي ديزل

تحقیق ایران و امنیت ملی در نظام بین الملل

تحقیق حقوق؛ آزادي اطلاعات و حريم خصوصي

تحقیق کارشناسی ارتباط با پايگاه داده‌هاي Access در Visual Basic

پنیر ,پروبیوتیک ,فایل ,مقاله ,ترجمه ,ماست ,مقاله ترجمه ,شده پنیر ,ترجمه شده ,پنیر چدار ,پنیر پروبیوتیک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ تاپ شو ادب روز سام سرویس سالم زيبا 20215574 h195 مهدی مهران rahafilmm آشپز شو harmonikokavir